Trebor's Flarden, belicht in telkens korte stukjes, verhaaltjes, anekdotes het leven, het be’leven,
op een Grieks eiland.
Soms direct, soms van veraf, soms via de media of van horen vertellen of zeggen, mond tot mond.
Als je weg bent uit de directe invloed van ooit thuis, ga je dingen anders zien, anders benaderen en
beoordelen, kritischer of soms lacherig.

woensdag 25 mei 2011

It is only humor...



Haar naam was ‘Lola’, een vierjarige kat uit het Engels Coventry 
die wel een heel slechte ervaring rijker is geworden.

Op een zaterdagochtend bleek Lola ineens verdwenen bij de eigenaar, een man die al eerder het slachtoffer was geweest van vandalen. Ondermeer hadden ze zijn  auto beschadigd en sindsdien had hij een stel bewakingscamera’s opgehangen aan zijn huis.
Toen na een uur of vijftien Lola nog niet was komen opdraven voor haar portie ‘Gourmet’ besloot hij zijn camerabeelden te bekijken. Tot zijn schrik ziet hij daar een vrouw een kat, zijn Lola, in een kliko deponeren. Inmiddels loopt de kat weer vrolijk rond en heeft geen schadelijke gevolgen ondervonden van de spontane onderdompeling tussen het huisvuil.
De camerabeelden van de dumpende vrouw zijn door de man op internet geplaatst en na door zo’n achttien duizend mensen te zijn bezocht werd, via Facebook, de vrouw ontmaskerd.


De politie heeft haar een bezoek gebracht en haar commentaar op de actie waren redelijk schokkend. ‘Ik speelde slechts met de kat en het bezoek aan de kliko was als grappig bedoeld’. Waarom al die ophef, ‘het is toch maar een kat..!’
De beelden hebben vele Britten ontzet en inmiddels is de vrouw het mikpunt van dierenbeschermers en stemmingmakers en ontvangt ze doodsbedreigingen. De politie heeft haar in bescherming genomen tegen dit soort aantijgingen.
De ‘Koninklijke Vereniging voor het Voorkomen van Wreedheid tegen Dieren’ heeft wel een onderzoek ingesteld naar de actie van deze grappige dame.

Zij is zeker geen katje om zonder handschoentjes in de kliko te deponeren. Het is ‘Bale’ maar, geintje…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten