Trebor's Flarden, belicht in telkens korte stukjes, verhaaltjes, anekdotes het leven, het be’leven,
op een Grieks eiland.
Soms direct, soms van veraf, soms via de media of van horen vertellen of zeggen, mond tot mond.
Als je weg bent uit de directe invloed van ooit thuis, ga je dingen anders zien, anders benaderen en
beoordelen, kritischer of soms lacherig.

zaterdag 16 april 2011

‘Wellust’coni 2...


YouTube / Elsevier; het hitsige, ongelikte Be’erlustige staatshoofd van de Bunga Bunga republiek kan het niet laten.
Nu is het een agente, die juist op het moment dat Berlusconi in zijn auto wil stappen, een parkeerbon onder de ruitenwisser van een andere auto steekt. Hierbij komt haar goed gevormde bilpartij, verpakt in een Italiaanse style gesneden uniformrokje, perfect tot uiting. Hij, de hork, kan zich niet bedwingen en ‘pakt’ haar zogenaamd van achteren, zomaar midden op straat, onder het toeziend oog van zijn bodyguards en een alerte filmer.


Er zijn nu een aantal opties mogelijk, niets doen en je zo laten behandelen door die idioot of aangifte doen wegens poging tot aanranding of ongewenste intimiteiten. Beide gevallen houden het ontslag van deze dame bij het politiekorps in en kan ze haar carrière wel vergeten.
Want zeker zal ze niet worden gekozen, zoals een vriendinnetje, een mondhygiëniste – weet alles van ‘praten’ met volle mond -, van hem in het parlement van de één of andere Italiaanse regio.

Het is toch bij de konijnen af, dat een premier van een land zich dit soort dingen permitteert en er gewoon mee weg komt.
Doet een normaal mens dit, voor zover je normaal bent als je dit doet, dan verdwijnt hij voor en jaar of vijf in de sexvrije afdeling van een gevangenis.

Na vijf jaar op en droogje mag ik me waarschijnlijk ook nog eens gaan melden om af te kicken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten